Nincs engedélyezve a javascript.

Mi az a Klubshop?

Klubshop?


Igen. Azt jelenti, hogy gúzsbakötve is kiszolgálunk!

Az Alexandra-Bookangel-Könyvmolyképző triász vadonatúj fejlesztése. Új élményt kínálunk. A KlubShop Service rendszer egy újgenerációs könyvesbolti kategória. Olyan élményt teremt, ami érzékenyen reagál a jelen helyzetre, és fokozza vásárlóink kényelmét. Rugalmas, innovatív, egyszerre közösségi és személyes.

Most nyílik pontosan… – először Szombathelyen és Saltótarjánban!

Érd el helyi könyvesboltunkat bárhonnan, bármikor! Zárva kell tartani? Böngéssz online a munkatársaink általa helyi igények szerint összeállított kínálatból! Munkatársaink gúzsba kötve is kiszolgálnak, és otthonodba küldik a vágyott könyveidet. Ki tudunk nyitni? Térjbe hozzánk, szeretettel és nagyszerű ajánlatokkal, kínálattal várunk.

Klubshop Service – helyből jobb!

Köszönjük, hogy segítesz megőrizni a helyi könyvesboltot és a munkahelyünket!

A Klubshop Service könyvesboltok munkatársai

Tájékozató: A KlubShop egy szolgáltatási forma. Célja az, hogy ugyanazt a bolti készletet személyes látogatással és online vásárlással is elérhessék olvasóink. Amikor a Klubshop szolgáltatást online veszed igénybe, a kiválasztott könyveidet ugyanabban a könyvesboltban, ugyanazzal a gondossággal ugyanazok a kollégák csomagolják neked dobozba, akikkel személyesen is találkozni szoktál, amikor meglátogatod kedvenc könyvesboltodat.