Nincs engedélyezve a javascript.
A testbeszéd kézikönyve

A testbeszéd kézikönyve

Rejtett kommunikáció A-tól Z-ig

Szerző:

"Ha a nyelvet azért kaptuk, hogy eltitkolhassuk a gondolatainkat, akkor a mozdulatok célja a gondolatok leleplezése." (John Napier)

Joe Navarro egész életét azzal töltötte, hogy másokat tanulmányozott. Az FBI különleges ügynökeként huszonöt éven keresztül dolgozott kémekkel és veszélyes bűnözőkkel mint a nem verbális kommunikáció szakértője. Nyugdíjba vonulása után szakértelmét tanácsadóként kamatoztatta, a mai napig előadásokat tart és nemzetközi sikerkönyveket ír.
A testbeszéd kézikönyvében Navarro összefoglalja mindazt, amit a nem verbális kommunikációról tudni érdemes. Több mint 400 viselkedésmintát elemez, hogy bárki megérthesse a viselkedések és gesztusok mögött rejlő valódi szándékokat és érzelmeket.
Megtudhatjuk, hogy mi a jelentése a tudatos és tudattalan mozdulatoknak, mi az árulkodó jele a hazugságnak, mit üzennek az egyes kéz- és testtartások. Ezáltal nemcsak könnyebben megérthetjük embertársaink valódi érzéseit, de mi magunk is tudatosabban kommunikálhatunk, ami mind a szakmai, mind a magánéletben hasznunkra válhat.
• Mit jelent a pupillák változása? • Hogyan olvasható le valakinek a szájtartásáról, hogy hazudik? • Mit árul el lelkiállapotunkról csípőre tett kéznél a hüvelykujjunk helyzete? • Mi mindent árul el az érintés jellege és gyakorisága? • Létezik, hogy a járásunk és a lábtartásunk többet elmond rólunk, mint a beszédünk?
És további sok száz trükk, hogy helyesen értelmezhessük mások viselkedését, és a legkedvezőbb fényben tüntethessük fel magunkat.

(Nincs értékelés)
3 599 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik