Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Ez minden, amit tudok
-21%

Ez minden, amit tudok

Szerző:

Felejthetetlen remekmű.
A kapcsolódás és az elidegenedés, a hatalom és a bántalmazás, a pusztulás és a megújulás története, ami hol vidám, hol tragikus, hol titokzatos - és mélységesen emberi.
1990. október 12-én délután az ikertestvérem, Thomas belépett Connecticut állam Three Rivers városának közkönyvtárába, elvonult az egyik hátulsó olvasófülkébe, és imádkozni kezdett, hogy Isten fogadja el az áldozatot, amit meghozni készül.

Dominick Birdsey, a negyvenéves szobafestő visszafogott életét mélyen feldúlja paranoiás skizofrén ikertestvére, Thomas megdöbbentő tette. Dominicknak gondoskodnia kell a testvéréről, és egyben szembeszállni a sötét titkokkal és fájdalommal, amelyeket mélyen eltemetett. Küzd, hogy megbocsátást találjon, és talán megbékéljen életével és származásával.

Wally Lamb megrázó történetéből díjnyertes HBO-minisorozat is készült, Mark Ruffalo káprázatos kettős alakításával.

"Szívszorongató... lélekfeltáró történetmesélés - ahol a lélek maga a huszadik század Amerikája. Nem könnyű olvasni, nehéz letenni, és lehetetlen elfelejteni." - USA Today

"Azon könyvek egyike, amit egyszer elolvas az ember, és már akkor tudja, hogy évekkel később újra meg fogja tenni. A karakterfejlődés mélysége, a főszereplők többrétű kapcsolatának meghittsége és a személyes útjuk hiteles ábrázolást nyer Wally Lamb tollából." - Nancy, amazon.com

Ez minden, amit tudok limitált sorozat kizárólag az HBO-n!
Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Felnőtteknek ajánljuk!

(Nincs értékelés)
4 344 Ft
Eredeti ár:
5 499 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik