Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Kimetszett igazság

Kimetszett igazság

Dr. Schwartzman 2.

Életeket mentett. Miért oltották hát ki az övét?

A halottkém dr. Annabelle Schwartzmannak nem szokása tétlenül ücsörögni, éppen ezért egy újabb gyilkosság helyszínére tart, pedig még lábadozik a kemoterápia után. Mindkét mellének eltávolítását követően szeretne a munkájába temetkezni, ami nem éppen leányálom, ám Schwartzmant megnyugtatja az alapos és aprólékos munka.

Csakhogy a gyilkosság megoldásához vissza kell térnie a rákos betegek közé: a daganatsebészét találták holtan, ráadásul azzal a gyógyszerrel ölték meg, amivel Schwartzman betegségét is gyógyították. Schwartzman és Hal Harris nyomozó mindent bevet, hogy kiderítse a gyilkosság okát, és elkapja a tettest, mielőtt az újra lecsapna.

Schwartzman számára igencsak személyessé válik az ügy. Bár az őt bántalmazó volt férje börtönben van, és a jelek szerint nem lehet köze a gyilkosságokhoz, újra és újra beférkőzik Annabelle gondolatai közé. Ám ahhoz, hogy kiderítse, ki gyilkolta meg az életét megmentő orvost, kénytelen minden személyes ügyet félretenni.

Vajon megbirkózik a feladattal?

"Mindenkinek el kell olvasnia ezt a sorozatot, alig várom a harmadik, de remélhetőleg nem utolsó regényt dr. Schwartzmanról!" - Stylesplenty, goodreads

"Újabb szuper kötettel folytatódik a krimi-thriller sorozat - érdekes a történet, jó az ütem, nehéz letenni." - BZC, Amazon

Kikapcsol és feldob a borzongás, az izgalom? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

(Nincs értékelés)
3 999 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik